25.8.2019. 19:53
0
Nevjerovatna 'transformacija': Sneijder se samo dvije sedmice od odlaska u penziju znatno udebljao
Nogometni svijet je prije dvije sedmice ostao uskraćeniji za majstora sredine terena. Wesley Sneijder je odlučio završiti bogatu karijeru i konačno uživati u čarima penzije.

Da se legendarni veznjak u potpunosti opustio nakon završetka karijere pokazuje i snimak sa jedne utakmice na kojem se jasno vidi 10, a možda i više kilogrrama viška.

Očigledno je Sneijder sebi dao i više oduška nego što treba nakon okončanja karijere, pa se već sada čini kao da se oprostio prije nekoliko godina, a ne dana.

Holanđanin je u karijeri nastupao za veliki broj evropskih klubova. Najuspješniji sezonu je definitivno odigrao 2010. godine kada mu je “za dlaku” izmakla kultna Zlatna lopta, PRENOSI Am sport.





(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.