27.8.2019. 22:09
1
UEFA: Tenk na Marakani nije problem dok ne puca
Vijest o tome da je Crvena zvezda ispred svojeg stadiona postavila tenk kakvim je JNA sijala smrt po bivšoj Jugoslaviji obišla je svijet. O tome su pisali mediji poput Daily Maila, Washington Posta, ESPN-a, Reutersa, AFP-a, NBC-ja i mnogih drugih kojima nije jasno zašto se srpski prvak odlučio na takav potez te su ga osudili.

Švicarski Teleclub je kontaktirao UEFA-u uoči večerašnje utakmice između Zvezde i Young Boysa u Ligi prvaka i dobio odgovor da u tome nema ništa sporno.

"Tenk ispred stadiona nije problem sve dok ne zapuca", navodno je odgovor UEFA-e koji su dobili Švicarci. 

To znači da srpski prvak neće biti kažnjen zbog nove atrakcije na Marakani, kako su sami nazvali postavljanje tenka, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.