1.9.2019. 22:42
0
Atalanta dominirala, Torino ipak slavio!
U drugom kolu talijanske Serije A, Atalanta je ugostila Torino, koji je na kraju slavio rezultatom 3:2.

Atalanta je nešto bolje ušla u utakmicu, no Torino je ipak bio taj koji je prvi došao do pogotka i to u 24. minuti. Nakon izvedenog kornera, Kevin Bonafizi je bio najviši u skoku, pokupio je loptu i poslao je Danieleu Baselliju, ko je bio precizan za vodstvo svog tima.

Nešto manje od 15 minuta trebalo je Atalanti da izjednači, a strijelac gola bio je Duvan Zapata. Sa rezultatom od 1:1 otišlo se na pauzu.

U nastavku utakmice, Atalanta je ponovo krenula ofanzivno, te u 54. minuti i došlo do vodstva preko Zapate. Ipak, samo tri minute kasnije, Torino stiže do izjednačenja. Soualiho Meite je poslao loptu do Berenguera, koji je loptu poslao u donji desni kut.

Igrao se 66. minut kada je Torino postigao i treći pogodak na utakmici. Armando Izzo je glavom pokupio centaršut iz slobodnjaka, te je poslao u mrežu.

Torino se nalazi na drugom mjestu sa šest bodova, dok je Atalanta 10. sa tri boda.

Slika


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.