16.9.2019. 9:31
0
Najemotivniji intervju Cristiana Ronalda: Nije mogao sakriti suze, nakon što su mu pustili snimak njegovog oca koji je umro od alkohola
U velikom intervjuu koji je Cristiano Ronaldo dao Piersu Morganu u jednom momentu pokazao je koliko je osjetljiv kada je riječ o porodici, posebno o njegovom ocu.

Njemu je, naime, prikazan snimak oca, koji priča o njemu pred Evropsko prvenstvo 2004. godine u Portugalu, koji nikada prije nije vidio. 

On je, grcajući u suzama, ponavljao kako nikada nije vidio ove kadrove. 

- Nikad nisam vidio ovaj video. Izvini - emotivno je odgovorio Ronaldo nakon što je vidio snimak i počeo plakati. 

Uslijedilo je pitanje šta mu je najtužnije kada se sjeti oca.

- To što sam uspio biti broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade.

Nikada nije video koliko si veliki postao? 

- Ne, nikada. Moja majka je vidjela, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije vidio ništa - odgovorio je Ronaldo dok su mu oči bile pune suza. Ovaj dio intervju možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, njegov otac preminuo je 2005. godine zbog bolesti jetre. Bio je alkoholičar i propustio je uspon svog sina do zvijezda, kao i rođenje unuka, a očigledno je on veoma bolna teme za zvijezdu Juventusa. 

Ronaldo je u ovom intervjuu govorio i o problemu s kojim se susretao njegov otac, koji ga je kasnije i koštao života, jer mu je jetra oboljela zbog alkohola.

- Nisam poznavao svog oca 100 posto. On je bio alkoholičar. Nikada nisam pričao s njim, da imamo normalan razgovor. Bilo je teško - priča Ronaldo. 

Ronaldov otac je preminuo kada je Ronaldo imao samo 20 godina. Nikada nije vidio kako osvaja pet Liga šampiona i pet ''Zlatnih lopti'', kao ni titulu prvaka Evrope s Portugalom.

 

 

(Admir Oručević)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.