22.9.2019. 10:21
0
Trener Dinama bez dlake na jeziku: Menadžeri zivkaju novinare i zivkaju mene. Ako vam se gadi, nećete igrati ni HNL!
Dinamo je prije nekoliko dana u Ligi prvaka deklasirao Atalantu sa 4:0, ali je sada doživio neočekivan poraz u HNL-u.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Modri su poraženi od Varaždina, a veoma ljut je bio trener Dinama, Nenad Bjelica, nakon utakmice.

-  Nemam objašnjenja. Svi misle da trebaju igrati svaku utakmicu pa i u Europi. Uvijek kada to misle i na poziciji na kojoj žele. Pa menadžeri zivkaju novinare, pa menadžeri zivkaju mene i pokušavaju doći do beneficija. Kod Nenada Bjelice nema beneficija, jedino mjerilo je teren. Ovi koji bi igrali najveće utakmice, iako je svaka utakmica za mene najveća, danas su jako malo pokazali, a to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Malo će njih dobiti šansu u tako bitnim utakmicama - jasan je bio Bjelica. 

Njegov tim se ispromašivao, a od prve minute su igrali i Amer Gojak i Izet Hajrović

- Sada ću manje rotirati, sada se pojedincima gadi HNL. Ako vam se gadi, nećete igrati ni HNL. Ima momaka u B timu koji će dati sve od sebe. Ko ne želi igrati, kome Dinamov dres nije svetinja, taj neće igrati - odbrusio je Nenad Bjelica.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.