23.9.2019. 21:09
0
Jurgen Klopp proglašen za najboljeg trenera
Najbolji trener po izboru FIFA-e za prošlu sezonu je očekivano Jurgen Klopp. Nijemac je osvojio titulu prvaka Evrope sa Liverpoolom, a osvojio je drugo mjesto u Premiershipu

Nakon primanja nagrade Klopp se zahvalio porodici, timu, igračima i navijačima.

- Hvala svima koji su me glasali i koji nisu. Moja porodica, koja sada ove gleda na televiziji, nije sigurno očekivala da će se ovo dogoditi prije desetak godina. Sretan sam što sam dio nevjerovatnog kluba poput Liverpoola. Također, čast je biti među svima vama, posebno među mojim sjajnim kolegama. I na kraju, ovo je individualna nagrada, a najvažnija je ipak ona timska. Mnogo je ljudi zaslužno za ovo i bez njih ovo ne bi bilo moguće. Zato je ovo zajednička, obiteljska pobjeda - rekao je Klopp, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.