29.9.2019. 18:22
0
Širokom hercegovački derbi
Široki Brijeg svladao je u Mostaru neuvjerljivi Zrinjski rezultatom 3:1 u susretu 11. kola nogometne Premijer lige BiH.

Gostujuća momčad došla je u Mostar s jasnim planom igre. Nogometaši Širokog prepustili su loptu "Plemićima" koji nisu uspijevali ozbiljnije zaprijetiti vrataru Dariju Miškiću.

Dino Ćorić u 17. minuti doveo je Široki u vodstvo, a izjednačio je pet minuta kasnije Ivan Lendrić.

I u nastavku domaći su imali jalovu inicijativu, ali napade Zrinjskog lako je rješavala gostujuća obrana.

Utakmica je odlučena u 82. minuti kada je Branimir Cipetić ubacio s desne strane, a Dražen Bagarić s 5-6 metara glavom je poslao loptu u gol za 2:1. Sve dileme u prvoj minuti sudačke nadoknade riješio je Mateo Marić koji je pogodio za 3:1. Asistirao je ponovno Cipetić.

Bio je to prvi domaći poraz Zrinjskog u novoj sezoni nakon kojeg je momčad Harija Vukasa ostala četvrta s 19 bodova. Široki se drugom uzastopnom pobjedom probio do sedmog mjesta s 14 bodova.


(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.