3.10.2019. 19:31
0
Ibrahimović prijatelju poslao video: Dolazim, konačno ćemo biti prvaci
Zlatan Ibrahimović danas slavi 38. rođendan i bez obzira na sada već ozbiljne igračke godine, ne razmišlja o odlasku u mirovinu. Krajem godine istječe mu ugovor s LA Galaxyjem pa će biti slobodan igrač, a ime novog kluba još se ne može ni pogađati.

Navodno postoji interes Boce Juniors koja je nedavno dovela i Danielea De Rossija, ali ništa nije potvrđeno. Danas je Ibrahimović uspio zaintrigirati maštu navijača u Serie A. 

Ibrahimović je svom prijatelju Rickyju, pretpostavlja se Saponari, poslao video s porukom da stiže u Genou da taj klub konačno osvoji titulu.

"Hej, Ricky, jesi li spreman? Dolazim u Genou da konačno osvojimo Scudetto", poručio je Ibra u šaljivom tonu, piše Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.