16.10.2019. 9:53
0
Miralem Pjanić nakon debakla u Atini: Realno, mi smo jedna osrednja reprezentacija!
FOTO: Dnevni Avaz
Fudbalska reprezentacija BiH poražena je sinoć od Grčke u okviru kvalifikacija za Euro.

Piše: Haris Ahbabović

Debakl u Grčkoj donio je konačan oproštaj od nadanja da se reprezentacija BiH kroz kvalifikacije može plasirati na Evropsko prvenstvo, a sada nam ostaje taj baraž Lige nacija.

Miralem Pjanić je nakon utakmice rekao kako smo mi, jednostavno, osrednja reprezentacija.

- Imao sam cijelu utakmicu osjećaj da smo trčali iza njih. Krivi smo svi mi. Ne može tu biti jedan krivac. Nažalost, više puta nam se ove stvari dešavaju, pogotovo na strani. Nismo više ni zaslužili od ovoga gdje smo sada. Mi smo jedna osrednja reprezentacija, realno. Mi se ne možemo boriti za to prvo mjesto. Druge su ekipe puno zrelije od nas i svaka pametna osoba koja se razumije u fudbal to vidi i prepoznat će to - naglasio je Pjanić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.