19.10.2019. 16:55
0
Debakl u prvom poluvremenu, a onda neizvjesnost do samog kraja: Lazio i Atalanta odigrali 3:3
Završena je utakmica 8. kola serie A između Lazia i Atalante na stadionu Olimpico.

Prije duela naš reprezentativac i kapiten nebesko-plavih naglasio je kako on i saigrači moraju da ponove pristup kakav su imali protiv Atalante u finalu Kupa Italije kada su slavili s 2:0.

"Moramo da ponovimo nastup iz tog finala, da ne igramo onako kako smo igrali posljednjih sedmica u Seriji A", rekao je Lulić prije meča. "Znamo koliko je Atalanta dobra i koliko će ovo biti tijesan, težak i neizvjestan meč".

Međutim, sve tokom prvog poluvremena je ukazivalo da će Lazio doživjeti potpuni debakl. 
Nakon 37. minute gubili su čak 3:0. Dva gola za Atalantu postigao je Muriel (23. i 28. minuta), a jedan i Gomez (37. minuta).

U 69. minuti iz penala je Immobile smanjio rezultat na 3:1.
Već u 70. minuti Joaqin Correa je primio odličnu loptu kroz sredinu i mirno pogodio desni ugao za 3:2.
U drugoj minuti nadoknade meča Ciro Immobile je lagano realizirao penal, tačnim udarcem u donji lijevi ugao za konačnih 3:3.



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.