19.10.2019. 20:20
0
Osim: U prvom poluvremenu smo djelovali 'mrtvo' na terenu
Fudbaleri Željezničara savladali su Mladost s 2:1 u susretu 13. kola Premijer lige BiH.

Mladost je povela u prvom poluvremenu, a "Plavi" su došli do pobjede nakon preokreta u drugih 45. minuta igre. Trener Željezničara Amar Osim nakon utakmice je rekao da je njegova ekipa u prvom poluvremenu djelovala "mrtvo" na terenu.

- Ne mogu objasniti zašto smo onako izgledali u prvom poluvremenu, pa čak nas ni publika nije mogla pokrenuti. U drugom poluvremenu smo igrali mnogo bolje i došli do preokreta. Drago mi je zbog pobjede, vidjeli smo da svakog protivnika moramo shvatiti ozbiljno - izjavio je Osim.

Osvrnuo se i na derbi narednog kola u kojem će Željezničar igrati protiv Zrinjskog. 

- Znamo šta Zrinjski znači za bh. fudbal i kakve su utakmice protiv njih - zaključio je Osim. 


(FENA / Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.