22.10.2019. 8:49
0
Roy Keane o današnjim igračima: Šta se ljubiš i grliš sa protivničkim igračem, ideš u rat protiv njega
U derbiju kola u engleskoj Premier ligi, bodove su na Old Traffordu podijelili veliki rivali, Manchester United i Liverpool (1:1).

Piše: Haris Ahbabović

Legenda Man. Uniteda i bivši kapiten kluba, Roy Keane, kritikovao je fudbalere koji se grle sa protivničkim igračima u tunelu prije utakmice.

"Ideš u rat, kakvo crno grljenje i ljubljenje, ne treba ni da gledaš u protivničke igrače prije utakmice. Nije se igra toliko promijenila, nego su se fudbaleri promijenili. Ideš u rat protiv njih, nemoj ni da ih gledaš. Pričaj s njima nakon utakmice. Ma, nemoj pričati ni nakon utakmice", rekao je Keane.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.