23.10.2019. 22:49
0
Inter nadigrao Borussiu Dortmund
Derbi skupine F Lige prvakaka između Intera i Borussije Dortmund odigran je večeras na stadionu San Siro, a tri poda odnijela je ekipa Intera.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Lautaro i to na asistenciju De Varija.

U 83. minuti mogli smo vidjeti izvođenje penala koji je za Inter izveo Lautaro Martinez. Poslao je loptu u lijevu stranu gola, ali Roman Burki fantastično brani njegov pokušaj.

Drugi pogodak vidjeli smo u 89. minuti. Marcelo Brozovic je dodao, a Antonio Candrev izašao jedan na jedan sa golmanom te je samo prebacio preko njega u gol.


INTER (3-5-2): Handanovič - Godin, De Vrij, Škriniar - Candreva, Barella, Brozović, Gagliardini, Asamoah (od 80' Biraghi) - Lukaku (od 62' Esposito), Lautaro

BORUSSIA DORTMUND (4-2-3-1): Burki - Hakimi, Akanji (od 74' Bruun Larsen), Hummels, Schulz - Delaney (od 65' Dahoud), Witsel - Sancho, Hazard, Weigl - Brandt  




(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.