29.10.2019. 19:14
0
Unai Emery trpi brojne uvrede zbog Seada Kolašinca
Trener Arsenala Unai Emery nalazi se u tihom sukobu sa navijačima ovog kluba, jer oni nisu zadovoljni načinom na koji je klub vođen, a sve je eskaliralo u susretu protiv Crystal Palacea u 10. kolu Premiershipa, koji je okončan rezultatom 2:2.

Navijači londonskog kluba nisu bili zadovoljni mnogim stvarima, ali najveće nezadovoljstvo su izrazili nakon što je Emery zamijenio Kierana Tierneya i na teren poslao Kolašinca.

Društvene mrežu su preplavili komentari nezadovoljnih navijača.

"Moj djed je senilan i skoro da ne vidi, ali i on vidi kakva je neznalica Unai Emery".

"Pokušavam se sjetiti veće gluposti sa izmjenom koju je napravio neki trener Arsenala, ali jednostavno ne mogu".

"Emery je najlošiji trener Arsenala u historiji i sa njim se niko ne može ni porediti".

"Kolašinac je totalno van forme, a Tierney igra sjajno. Šta trebam uraditi? Zamijeniti Tierneya Kolašincem - Emeyjeva logika".

To su samo neki od komentara koji su stigli na račun španskog trenera koji neće još dugo ostati u Arsenalu nastavi li ekipa igrati kako je dosad igrala ove sezone, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.