29.10.2019. 17:58
0
U AEK-u burno: Vranješa predsjednik izbacio iz ekipe zbog najnovijeg komentara o Karleuši, zaplatio i Anel Šabanadžović
Nema mira u Atini, barem u žuto-crnom dijelu grada. AEK se već nakon osam kola manje-više oprostio od borbe za naslov, jer je od favorita Olimpijakosa u direktnom dvoboju izgubio sa 0:2.

Noć poslije, naš Anel Šabanadžović je, zajedno s trojicom kolega (Srbi Miloš Deletić i Nenad Krstičić te Hrvat Marko Livaja), fotografiran u kasnonoćnom provodu u jednom od atinskih barova, pišu “24sata“.

Domaći navijači provocirali su Ognjena Vranješa (30) transparentom na kojem se spominjala Jelena Karleuša, a onda je Vranješ na društvenim mrežama objavio odgovor: “Vi možete samo da mastu*birate na ovu ku..u. Samo AEK.” Sve skupa bilo je previše za vlasnika Dimitrisa Melisanidisa (68), koji je došao do svlačionice:


– Vi ste idoli djeci koja vas prate na Instagramu, Twitteru, Facebooku… Kako to ne shvatate?! Ne podnosim takve objave, kakvu je u javnost stavio Vranješ – rekao je gazda pa je od trenera Nikosa Kostenogloua (49) zatražio sankcije.

Grčki novinari otkrivaju kako Šabanadžovića i trojicu saigrača očekuju žestoke novčane sankcije, a Vranješ će, osim toga, na predsjednikov zahtjev, mjesec biti izvan prvog tima.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.