2.11.2019. 19:02
0
Tri gola Ahmetovića za pobjedu Sarajeva nad Širokim Brijegom
Fudbaleri Sarajeva pobijedili su večeras na Koševu ekipu Širokog Brijega s 3:0, u derbi susretu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Domaći su poveli u 12. minuti. Hebibović je sa strane ubacio loptu u šesnaesterac gostiju iz Širokog Brijega, a siguran realizator bio je Mersudin Ahmetović.

Isti igrač je u 26. minuti povisio na 2:0, a ovaj put u ulozi asistenta bio je Đokanović.

U 63. minuti Ahmetović postiže i treći pogodak i postavlja konačan rezultat utakmice.

Sarajevo je došlo do devete pobjede u sezoni kojom se izdvojilo na čelu tabele sa 31 bodom, četiri više od drugoplasiranog Tuzla Cityja i pet više od Željezničara koji ima utakmicu manje.


(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.