4.11.2019. 8:20
1
Uznemirujuće: Ovako izgleda Gomesova noga nakon užasne povrede
Igrač Evertona, doživio je teški lom noge nakon što je na njega startao Son Heung-min iz Tottenhama.
Start s leđa prema lopti rezultirao je užasnom povredom, ali to se nije odmah vidjelo.

Son se išao ispričati sucu, Gomes se valjao po travi, ali tada je pogledao kako mu izgleda noga i počeo urlati od bola i šoka.

Gomesu se, naime, zbog loma noge u zglobustopalo neprirodno zarotiralo. Kada je Portugalac to vidio, ostao je u šoku pa su mu saigrači okrenuli glavu da ne gleda.

Korejski nogometaš, čijim je startom Gomes teško povrijeđen, kada je vidio što je napravio također je briznuo u plač, dok su igrači Tottenhama okretali glavu i pokrivali uši da ne vide užasnu scenu.

Son je isključen, a Gomes iznesen s terena, nakon čega se na društvenim mrežama pojavila fotografija njegovog zgloba, prenosi Index.hr.

Prikaži sliku na Twitteru


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.