13.11.2019. 14:32
1
Džeko sretan u Romi: Kapitenska traka je veliki teret
Edin Džeko u izjavi za portal objavljen na sajtu GianlucaDiMarzio.com poručio je da se osjeća dobro kao igrač Rome. Kazao je kako je prelazni rok utjecao na njega - ali da je sretan i motivisan za igre u ovom timu.

"Prelazni rok je bio predug i imao je utjecaja na mene. Činilo se da ću promijeniti klub, ali u prvim danima priprema sam razgovarao sa Fonsecom i rekao sam mu da se osjećam kao igrač Rome. Sretan sam i motivisan."

"Fonseca je direktan i iskren. Čini da se svako osjeća važnim. Kapitenska traka je veliki teret, ali spreman sam", poručio je.

Komentarisao je i saigrača Zaniola, rekavši da je na prvom treningu bio nevjerovatan i da je veliki talenat koji mora biti zahvalan Romi, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.