24.11.2019. 20:50
0
Semir Štilić: Šta je potrebno da uradimo? Spremimo se, odemo na Koševo i pobijedimo
Fudbaleri Željezničara rezultatom 2:1 su poraženi od Širokog Brijega u susretu 17. kola Premijer lige BiH, a veznjak Plavih Semir Štilić nije bio previše zadovoljan nakon ovog meča.

"Kad se ne iskoriste šanse, kazna mora da dođe. Na našu štetu, danas smo izgubili sva tri boda, a mislim da smo zaslužili, ako ne sva tri, onda barem tri. No, to je fudbal. Imali smo dosta šansi, i na 1:1 smo imali dvije ili tri stopostotne prilike. Danas je nedostajala realizacija, a u fudbalu je to sve", kazao je Štilić.

U narednom kolu Željezničar gostuje Sarajevu u gradskom derbiju, a Semir Štilić je dao zanimljiv odgovor na pitanje šta Željezničar treba napraviti u tom meču. 

"Derbi je utakmica koja nam može donijeti mir. Na Koševu ćemo ići na pobjedu, trebamo se što prije vratiti i pripremiti se dobro za utakmicu. Potrebno je da se dobro spremimo, odemo na Koševo i pobijedimo", kazao je Štilić, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.