26.11.2019. 20:31
0
Haos pred San Sirom: Tuča navijača Atalante i Dinama, letjele baklje i boce
Nešto manje od dva sata uoči početka utakmice na San Siru manji dio navijača Atalante i Dinama sukobio se pred ulazom za Bad Blue Boyse. Nekoliko pristaša domaće momčadi ostalo je ležati.

Dok je korteo Bad Blue Boysa dolazio na San Siro, usprkos velikim naporima policije i osiguranju utakmice između Atalante i Dinama u Ligi prvaka došlo je do nereda između dviju manjih skupina navijača obiju momčadi, pišu 24sata.

Do gužve je došlo ispred ulaza broj 10, gdje su na stadion ušli navijači Dinama. Letjele su boce i baklje, nekoliko navijača Atalante ostalo je ležati na podu, a hitna pomoć odvezla je dvoje vidno alkoholiziranih ljudi.

Srećom, sve se brzo smirilo, policija je reagirala i uvela red oko stadiona, ali i na tribini, gdje su navijači razdvojeni u dva dijela velikim plavim platnom.



(Amila Alijagić)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.