28.11.2019. 16:18
0
Ronaldo neće doći na dodjelu Zlatne lopte, ali ne zbog toga što će Messi dobiti ovu nagradu
Uskoro će France Football uručiti Zlatnu loptu najboljem fudbaleru za 2019. godinu.

Piše: Haris Ahbabović

U konkurenciji su Lionel Messi, Virgil van Dijk i Cristiano Ronaldo, a prema pisanju brojnih medija, već se zna da će Messi dobiti ovu nagradu.

Mundo Deportivo prenosi kako je Ronaldo odlučio da ne dođe na ceremoniju, te da ga France Football uvjerava na sve načine da dođe na svečanost.

Isti izvor ističe da Ronaldu, koliko god mrzio gubiti, nije toliki problem što umjesto njega slavi njegov najveći rival. Uostalom, Ronaldo je mnogo puta istaknuo da maksimalno cijeni Messija. 

Ipa, Mundo Deportivo navodi da Ronaldo ne želi da dođe na svečanost jer je u poretku čak i iza Van Dijka.

Podsjetimo, prošle godine ni Messi ni Ronaldo nisu došli na ceremoniju na kojoj je Modrić prekinuo njihovo desetogodišnje "vladanje" ovom nagradom.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.