1.12.2019. 19:43
0
Osim nije suspendovan, bit će na klupi protiv Veleža
Sudija derbija Haris Kaljanac je tokom utakmice dijelio kartone 'i šakom i kapom', a pored igrača na terenu, čak četiri sudionika su dobila kartone pored terena. Crveni karton je dobio Adnan Gušo, dok su Srđan Stanić (dok se zagrijavao pored terena) te Husref Musemić i Amar Osim dobili žute kartone.

Posebno interesantna situacija se desila kod šefa struke Željezničara Amara Osima, kod kojeg su bila evidentirana dva kartona, u Comet sistemu što bi značilo da zbog ovog kartona na derbiju ne bi mogao biti na klupi u posljednjem kolu jeseni protiv Veleža.

Ipak, uvidom u dokumentaciju jasno se vidi da je šef struke tima sa Grbavice na dosad odigranih 18 kola dobio samo dva žuta kartona (pored ovog u derbiju, sankcionisan je bio u Tuzli na utakmici protiv Tuzla Cityja), što znači da će predvoditi svoj tim sa klupe na utakmici protiv mostarskih Rođenih, prenosi s1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.