1.12.2019. 20:47
2
FK Zvijezda 09: Naši igrači nisu samoincijativno napustili teren
Fudbalski klub Zvijezda 09 oglasio se saopćenjem u kojem je istaknuto da igrači ovog kluba nisu samoinicijativno napustili teren stadiona Pecara u 32. minuti.

Obavještavamo sportsku javnost da je sudija uz konsultaciju sa delegatom i kontrolorom odlučio da prekine susret, a ne kako su mediji naveli da su naši igrači samoincijativno napustili teren.  Razlog prekida je fotografija Slobodana Praljka, osuđenog zločinca, koja se pojavila na stadionu Pecara”, saopćili su iz FK Zvijezde 09. 

Inače, navijači Širokog Brijega su se danas vratili na tribine Pecare koje su bile suspendovane posljednja dva mjeseca.

 "Škripari" su nakon posljednjeg incidenta napustili tribine širokobriješkog stadiona, prenosi avazov sport.


(ADmir Oručević)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.