10.12.2019. 22:50
0
Desetkovana Barcelona srušila Interov san o knockout fazi, Valencia "zaledila" Amsterdam, remi Lyona i Leipziga za mirnu zimu
Fudbaleri milanskog Intera nisu uspjeli da se plasiraju u osminu finala Lige prvaka, pošto su u Milanu poraženi od Barcelone sa 2:1.

Piše: Haris Ahbabović

Barcelona je igrala u potpuno drugom sastavu, ali je i to bilo dovoljno za pobjedu na Meazzi. Perez i Fati su bili strijelci za Katalonce, dok je Lukaku pogodio za Inter.

U drugoj utakmici ove grupe, Borussia je pobijedila Slaviju iz Praga sa 2:1. U osminu finala su se plasirali Barcelona i Dortmund.

U grupi G, Benfica je sa 3:0 pobijedila Zenit, dok su Lyon i Leipzig podijelili bodove odigravši 2:2. Forsberg i Werner su pogađali za goste, a Aouar i Depay za domaće. Dalje su prošli Leipzig i Lyon.

I u grupi H, Valencia je u Amsterdamu pobijedila Ajax sa 1:0 golom Rodriga i tako se plasirala u osminu finala. Tamo se plasirao i Chelsea koji je sa 2:1, golovima Azpilicueta i Abrahama, pobijedio Lille. Remy je postigao počasni gol za goste.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.