16.12.2019. 11:04
0
PSV otpustio Marka van Bommela
PSV Eindhoven jutros je otpustio trenera Marka van Bommela Monday zbog, kako je saopćeno iz ovog holandskog kluba, rezultata koji "nisu dostojni PSV-a".

Van Bommel je dobio otkaz nakon što je ekipa poražena s 3:1 od Feyenoorda. Ekipa zauzima četvrto mjesto na tabeli holandske lige, deset bodova iza vodećih Ajaxa i AZ Alkmaara, javlja AP.

Van Bommel je u igračkim danima osvojio titule prvaka u četiri zemlje, uključujući četiri titule prvaka Holandije s PSV-om i titulu u Ligi prvaka s Barcelonom. Ipak znanje sa travnjaka za sada nije uspio pretvoriti u uspjeh u trenerskom poslu. 

 PSV nije saopćio ime Van Bommelovog nasljednika. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.