27.12.2019. 22:45
0
Ibra nakon dolaska na San Siro: Tu sam da pomognem da spasimo ovu sezonu!
Čuveni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) potpisao je u petak šestomjesečni ugovor s AC Milanom u koji se tako vraća nakon sedam godina.

Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, nastupio je u 85 utakmica i zabio 56 golova koji su Milanu donijeli naslov prvaka Italije i Superkup.

"Vraćam se u klub koji poštujem i grad koji volim. Tu sam da pomognem spasiti ovu sezonu, koja nije dobro počela", kazao je Ibrahimović na predstavljanju, prenosi Hina.

Karijeru je započeo u Malmoeu, a igrao je i za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i Los Angeles Galaxy, koji je napustio ove godine.

Milan je jako loše započeo sezonu i nalazi se tek na 11. mjestu ljestvice. Ibro bi mogao debitirati 15. siječnja, kada Milan u osmini finala talijanskog kupa igra protiv SPAL-a.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.