30.12.2019. 12:01
0
Krstajić podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Radnik
Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine Mladen Krstajić podnio je ostavku na posljednjoj sjednici Upravnog odbora, potvrđeno je iz ovog bh. premijerligaša.

Kako se navodi u saopćenju iz kluba, Krstajić je ostavku podnio iz ličnih razloga jer se želi posvetiti novom trenerskom poslu i aktivnostima u vezi s tim.

Radnik je s Mladenom Krstajićem na čelu ostvario najveće uspjehe u historiji Kluba, a između ostalog, osvojio je Kup BiH i izborio izlazak u Evropu, kao i četiri uzastopna naslova pobjednika Kupa RS-a.

Vodenje kluba nastavlja redovno rukovodstvo u okviru svojih nadležnosti i ovlaštenja.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.