8.1.2020. 11:53
0
Zbog čega je pucano na Kovačevića: Grčka policija istražuje dva scenarija napada
Nekadašnji reprezentativac Srbije napadnut je ispred svoje kuće i samo zahvaljujući instiktivnoj reakciji uspio je da ''sačuva glavu'' i prođe sa lakšim tjelesnim povredama. Podsjetimo, Kovačević nije pogođen metkom nego je samo povrijedio nogu na staklo koje se ''stvorilo'' poslije pucnja.

Grčka policija je u međuvremenu pronašla zapaljeni automobil u kojem je bilo i oružje napada da bi zatim tamošnji mediji javili da se istražuju dva scenarija zašto je pucano.

Prvi je da se bivši igrač i funkcioner Olimpijakosa smakne, drugi je da je napad bio samo određena poruka i da počinioci nisu željeli da ubiju Kovačevića!

Međutim, određeni mediji tvrde da je definitivno u pitanju pokušaj atentata i navode da je Kovačevića spasilo to što je vidio napadača kako drži pištolj, te se bacio na zemlju.

- Kada je Kovačević pao na zemlju, napadači su mislili da su završili posao. Zato nisu željeli ni da prilaze i pucaju ponovo - stoji u tekstu grčke Gazete.

Podsjetimo i na izjavu Kovačevića po dolasku policije na mjesto napada:

- Video sam čovjeka ispred automobila sa pištoljem uperenim u mene. Instiktivno sam skočio desno i u tom trenutku je pucao na mene, zatim je počeo da trči, ušao je u vozilo i nestao, prenosi telegraf.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.