19.2.2020. 22:54
0
Atalanta "pregazila" Valenciju na San Siru
Gledatelji na San Siru mogli su uživati u dinamičnom duelu izmneđu Atalante i Valencije gdje je postignuto pet pogodaka.

Atalanta i Valencia odigrali su večeras prvi meč osmine finala Lige prvaka, koji je završen rezultatom 4:1.

Atalanta je golom Hateboera u 16. minuti povela sa 1:0, a onda u 42. minuti Iličić postiže fantastičan pogodak za 2:0.

Domaći su s odličnom igrom nastavili i u drugom dijelu. Do trećeg gola Atalanta je došla u 57. minuti kada je fantastičan pogodak postigao Freuler.

U 63. minuti Hateboer je pogodio za 4:0, da bi samo četiri minute kasnije gosti preko Cherysheva stigli do smanjenja rezultata. Bio je to i jedini pogodak gostiju pa je rezultat do kraja meča ostao 4:1.


(Lejla Trle)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.