28.2.2020. 21:33
0
Eintracht remijem izborio osminu finala Evropske Lige, Salzburg se oprašta
Njemački tim je odigrao izjednačeno sa ekipom Salzburga (2:2) koja je od prvoga kola bila u velikom zaostatku i tako potvrdio prolazak u osminu finala, gdje će ih čekati švicarski Basel.
Domaći tim je na početku igrao bolju fudbal i to su krunisali pogodkom Ulmera u 10. minuti i tako došli do vodstva od 1:0. Njihovo vodstvo trajalo je do 30. minute, kada je Andre Silva zabio za izjednačenje, 1:1. Salzburgu su u tom treutku bila potrebna čak tri pogodka kako bi izborio produžetke.

Iako je u 72. minuti Onguene zabio za 2:1, gosti iz Frankfurta brzo su došli do poravnanja - u 83. minuti Silva je po drugi put pogodio i postavio konačnih 2:2.

Podsjetimo, ovaj meč je jučer odgođen zbog jakog nevremena, pa su oba tima bila u bubnju na današnjem izvlačenju parova.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.