12.3.2020. 16:30
0
Francuski "L’Equipe" prenosi: UEFA je već donijela veliku odluku, Euro će biti odgođen za ljeto 2021. godine!
Francuski list "L’Equipe" piše kako će UEFA zasjedati zbog koronavirusa, ali da je jedna velika odluka već donesena i da se samo čeka njeno objavljivanje javnosti.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, UEFA će raspravljati o utakmicama Lige prvaka, Europa lige, ali i utakmicama Eura, a kako prenosi isti list, već je donesena odluka da se Euro ne igra na ljeto ove, nego na ljeto naredne 2021. godine.

Ova odluka je navodno donesena jer se još uvijek ne znaju termini okončanja nacionalnih šampionata, kao ni dva najjača evropska takmičenja, pa je logično da se EP u fudbalu pomjeri za ljeto naredne godine.

Još uvijek nema informacija šta će biti sa utakmicama baraža za Euro koje su uskoro na rasporedu, a u kojima nastupa i naša selekcija.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.