15.3.2020. 15:48
0
"Zašto se čekalo da Arteta bude zaražen, pa da se sve zaustavi. Pitali smo se da li je sve ovo bilo zbog novca"
Legenda Man. Uniteda i fudbaler Derby Countyja, Wayne Rooney, kritikovao je engleski FA zbog kasne odgode utakmica na Otoku usljed problema sa koronavirusom.

Piše: Haris Ahbabović

"Svi drugi sportovi su bili otkazani, samo je nama bilo rečeno da nastavimo. Vjerujem da su se mnogi fudbaleri pitali da li je sve to zbog novca", rekao je Rooney i dodao:

"Zašto se čekalo tako dugo? Zašto je Mikel Arteta morao da bude zaražen da bi se donijela prava odluka? U cjelokupnoj situaciji, fudbaleri u Engleskoj su tretirani kao pokusni kunići", rekao je Rooney.

Podsjećanja radi, cijeli fudbal na Otoku prolongiran je do početka aprila, kada će se vidjeti šta i kako dalje.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.