24.3.2020. 19:20
0
Ispovijest fudbalera zaraženog koronavirusom: Imao sam nenormalne bolove, umalo sam se onesvijestio
Brazilac Jonathas de Jesus, 31-godišnji napadač i član Elchea, kazao je za brazilski “Globo” da koronavirus nije šala. On je jedan od fudbalera koji je zaražen virusom COVID-19, a priznao je da je osjetio bolove koje nikada ranije nije osjetio.

Nisam mogao trenirati zbog slabosti. Pogotovo tokom prva tri dana. Nisam imao snage ni da se krećem. Kada sam otišao do kupatila da se istuširam, umalo sam se onesvijestio. Bila je to jaka bol, koju nikada ranije nisam osjetio. Ovaj virus nije šala – rekao je Jonathas.

Brazilac je ispričao kako je sve počelo.

– Loše sam se osjećao. Imao sam jaku glavobolju. Sljedećeg jutra, ljekar mi je rekao da se testiram, jer imam sve simptome koronavirusa. Sada sam bolje, ali uprkos tome što sam sportista, mnogo sam patio. Zamislite kako se može osjećati starija osoba – ispričao je Brazilac, koji je u samoizolaciji u Španiji.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.