29.3.2020. 14:15
0
FK Željezničar: Potpredsjednik UO Jasmin Badžak negativan na koronavirus
Jasmin Badžak, potpredsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, nakon provedenog vremena u izolaciji obavio je novo testiranje na virus COVID-19, a test je pokazao negativan rezultat.

Podsjetimo, Jasmin Badžak je na prve znake sumnje započeo sa boravkom u samoizolaciji. Uslijedilo je testiranje na virus koje je potvrdilo da je potpredsjednik pozitivan na COVID-19, a potom i nastavak boravka u izolaciji. Badžak je jučer obavio novo testiranje na virus, a na sreću test je pokazao negativan rezultat.

FK Željezničar i Jasmin Badžak ovom prilikom se zahvaljuju svim sportskim prijateljima, navijačima i sponzorima na znacima podrške u proteklom periodu, te potpredsjednik Kluba poručuje da se još jači vraća na redovne aktivnosti na privatnom poslu i u FK Željezničar.

Molimo sve građane da se pridržavaju uputa stručnjaka kako bismo ovu situaciju prebrodili što brže, navodi se u saopćenju.


(Lejla Trle) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.