8.4.2020. 10:45
0
Ronaldinjo pušten iz zatvora, ostaje u kućnom pritvoru
Proslavljeni 40-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinjo pušten je iz paragvajskog zatvora u kojem je proveo mjesec dana nakon što je sa svojim bratom uhićen pri pokušaju ulaska u Paragvaj koristeći lažne putovnice, ali će biti i dalje u kućnom pritvoru.

Sudac Gustavo Amarilla udovoljio je četvrtom zahtjevu Ronaldinjova odvjetnika za revizijom ovoga slučaja, a brazilska nogometna zvijezda puštena je iz zatvora uz jamčevinu od 1,6 milijuna američkih dolara. Ronaldinho će nastaviti biti pod policijskom kontrolom u hotelu u paragvajskom glavnom gradu Asuncionu.

Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis, koji mu je ujedno i menadžer, pokušali su ući u Paragvaj 4. ožujka koristeći krivotvorene putovnice, iako građani Brazila ne moraju koristiti putovnicu za ulazak u svoju susjednu državu. Braća nisu odmah uhićena već im je kazano da su dužni ostati u hotelskom apartmanu u Asuncionu. Dva dana poslije policija ih je odvela u zatvor, a sudac je odbio puštanje uz jamčevinu, navodeći kao razlog mogućnost bijega dvojice optuženika, prenosi Hina.

Optužba za korištenje krivotvorenih putovnica kasnije je dovela do istrage o mogućem pranju novca.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.