12.6.2020. 20:30
0
BBB se izvinjavaju zbog grozne poruke: Odgovorni će snositi posljedice
Još jedanput se pokazalo koliko su navijači polarizirajuća društvena skupina. Nakon brojnih pohvala koje su BBB dobili zbog angažmana oko preseljenja zagrebačke bolnice u Petrovoj nakon potresa, ovaj put zaslužili su isključivo kritike i gađenje.

Pripadnici BBB-a Kustošija jučer su u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu razvili transparent "J***t ćemo srpske žene i djecu" i pritom skandirali "ubij Srbina". Uz njega su pokazali i HOS-ovu zastavu.

Taj je transparent zgrozio javnost, a reagiralo je i Srpsko narodno vijeće objavom fotografije uz komentar: "Zagrebačkim ulicama rulja mog života teče."

Potez je naišao na osudu i među samim navijačima Dinama, koji su zatrpali forum porukama i komentarima kako je ovo najsramotniji čin u povijesti grupe, uz nadu da će se grupa službeno ograditi od šljama, prenosi Index.hr.

U trenutku pisanja ovog teksta BBB to još nisu učinili putem službenih kanala, ali internetom kola poruka isprike koju je dobio i zatim objavio Damir Markuš, stari BBB-ovac i bivši pripadnik HOS-a, koji je rekao da je ovaj transparent najodvratnija poruka koju je vidio.

"Ekipa, u ime BBB Kustošija vam se javno ispričavamo za poruku napisanu i objavljenu jučer. Poruka je za svaku osudu i izgovora nema, ali u našu obranu moram reći da to nije bilo djelo svih nas, nego određenih pojedinaca koji su to dignuli bez da smo vidjeli što na njoj piše. Odgovorni za to će snositi posljedice, a vas molim da nam ne zamjerate, te da vam grupa ne padne u očima radi lošeg ponašanja pijanih klinaca i najgore od svega našeg propusta što to nismo odmah primijetili i zabranili im. Zgroženi smo svi tekstom poruke i još jednom isprike u ime svih", stoji u poruci koju je primio Markuš, koji je osobno ispriku prihvatio.


(Patria) 

Hrvatska
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.