15.6.2020. 20:01
2
Nije ga briga za koronavirus: Zlatan prekršio stroga pravila švedskog saveza
Zlatan Ibrahimović nastavlja sa skandaloznim ponašanjem.

Ovaj put je prekršio pravila švedskog saveza kada je u pitanju protokol za utakmice zbog straha od širenja koronavirusa.

Ibrahimović se nalazi u Švedskog gdje se oporavlja od povrede lista noge, te je otišao gledati sinoćnji susret između Hammarbyja i Ostersunda.

Zlatan, koji je suvlasnik Hammarbyja, je nakon susreta kojeg su dobili rezultatom 2:0 otišao u svlačionicu da čestita igračima i na taj način je prekršio stroga pravila koja je odredio švedski savez kako bi se prvenstvo moglo igrati.

Naime, samo nogometaši i članovi stručnog štaba smiju biti u svlačionicama prije i nakon susreta.

No, Zlatana očito nije za to briga i švedski savez je već najavio poretanje istrage vezane za ovaj incident.

 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.