22.6.2020. 9:26
0
Salihamidžić odgovorio kritičarima: Ne brinem se zbog onih koji vjeruju da drugima mogu suditi
Hasan Salihamidžić je kao sportski direktor Bayerna za tri godine osvojio tri naslova prvaka Bundeslige. Međutim, često je bio izložen kritikama. No, percepcija javnosti se promijenila, što je konstatirao i njemački “Bild”.

Ne brinem se zbog onih koji vjeruju da drugima mogu suditi. Radim za Bajern, imamo plan, imamo uspjeh, poručio je Salihamidžić kritčarima.

Iako je sezona za Bavarce u jednom momentu bila turbulentna, Braco konstatuje da nije sumnjao u trofej.

– Vjerovao sam! Znam koliko kvalitete ima naš tim. Momci su pokazali zaista dobar mentalitet i uspjeli su se vratiti. Usput, razgovarao sam sa Nikom Kovačem, bio je sretan zbog trofeja, otkrio je Salihamidžić, prenosi Avaz.


(Admir Oručević)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.