17.7.2020. 8:39
0
Nikad nezadovoljniji Messi nakon blamaže protiv Osasune: Biće zaista teško da se osvoji Liga šampiona sa ovim timom
Real Madrid je po 34. put osvojio titulu prvaka Španije.

Piše: Haris Ahbabović

Titula je i zvanično osvojena sinoć kada je Real u Madridu pobijedio Villarreal, te tako kolo prije kraja osvojio novu titulu u Primeri.

Real Madrid je i dalje najtrofejniji klub u Španiji, iako mu se Barcelona u jednom momentu značajno bila primakla sa brojem osvojenih trofeja.

Sa druge strane, Barcelona je na Nou Campu doživjela šokantan poraz od Osasune, ali i u slučaju da su pobijedili, Real bi opet matematički bio prvak kolo prije kraja.

"Real je napravio dobar posao. Nakon nastavka sezone nisu izgubili nijednu utakmicu, stoga im se mora odati priznanje. Izgubili smo mnogo poena koje nismo smjeli izgubiti. Moramo biti samokritični, igrači i svi u klubu. Mi smo Barcelona i uvijek idemo samo na pobjede. Već sam ranije rekao, biće zaista teško da se osvoji Liga šampiona sa ovim timom i sada vidimo da nam ovo nije bilo dovoljno ni da osvojimo Primeru. Mnogo toga se mora promijeniti, jer je Napoli težak protivnik", rekao je Lionel Messi nakon utakmice protiv Osasune.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.