17.8.2020. 11:21
0
Svjetski mediji: Messi želi odmah napustiti Barcelonu
Nakon sramotnog poraza 8:2 od Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka Argentincu je sve prisjelo, no to je bila samo kap koja je prelila čašu.

Messi je već dugo vremena u svađi s Barceloninim čelnicima, prije svih sportskim direktorom Ericom Abidalom te predsjednikom Josepom Mariom Bartomeuom. Spreman je napustiti klub ako ovaj opet bude izabran za predsjednika.

Messi je od ranije ljutit jer Barcelona prošloga ljeta nije uspjela dovesti Neymara, kojeg je on bio nagovorio na povratak, pa su umjesto njega kupili Antoinea Griezmanna, s kojim se Argentinac ne slaže.

Mediji smatraju kako Messi ima dvije opcije – otići kod Pepa Guardiole u Manchester City ili krenuti za Cristianom Ronaldom u Italiju.

Njegov izbor bio bi Inter, koji ga silno želi. Njegovi kineski vlasnici su imali plan dovesti Messija sljedećeg ljeta, kada mu ističe ugovor s Barcelonom.

Sada je Messi, ako je za vjerovati natpisima, nikad bliže odlasku, prenosi “Index“.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.