27.8.2020. 12:21
1
"Odigrali smo dosta dobru utakmicu i skoro cijelu utakmicu smo mi kontrolisali i bili bolja ekipa"
Sarajevo se oprostilo od Lige prvaka nakon poraza od Dinamo Bresta od 2:1, ali su utakmicu obilježile velike sudijske greške.

Piše: Haris Ahbabović

Prije svega se misli na poništen regularan gol Sarajeva zbog ofsajda kojeg uopće nije bilo.

Medijima se, po dolasku u Sarajevo, obratio šef Stručnog štaba FK Sarajevo, Vinko Marinović.

"Odigrali smo dosta dobru utakmicu i skoro cijelu utakmicu smo mi kontrolisali i bili bolja ekipa. Nije bilo otvaranje u drugom poluvremenu. Ostaje jedan veliki žal jer mislim da nismo zaslužili poraz. Neću komentarisati suđenje, ostavljam to drugim ljudima. Klub je donio odluku poslije toga da se ne ide na konferenciju za štampu", rekao je Marinović.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.