1.9.2020. 21:17
0
Zenica: Bh. fudbaleri trenirali u kompletnom sastavu
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras u Trening centru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH u Zenici obavili drugi trening u sklopu priprema za utakmice Lige nacija sa Italijom i Poljskom.

Nakon dolaska defanzivca Tonija Šunjića, selektor Dušan Bajević i njegovi saradnici večeras su imali na raspolaganju sve pozvane igrače.

Treningu su prisustvovali Elvedin Begić, predsjednik N/FS BiH, generalni sekretar Adnan Džemidžić i koordinator nacionalnih selekcija Zvjezdan Misimović.

Bh. fudbalere, nakon priprema u Zenici, 4. septembra očekuje duel prvog kola Grupe “1“ Lige “A“ u gostima kod Italije. Tri dana nakon ogleda u Firenci “zmajevi“ će na Bilinom polju ugostiti Poljsku. Osim tri spomenute reprezentacije u Grupi “1“ igraće još i Holandija.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.