3.9.2020. 23:00
0
Poraz Srbije u Moskvi: Rusi prejaki za Orlove
Večeras je širom Starog kontinenta odigrano prvo kolo nove epizode UEFA-ine Lige nacija u kojem je bilo nekoliko iznenađenja.

Rusija je u Moskvi ugostila selekciju Srbije i nadigrala je sa 3:1. Artem Dzyuba je Ruse doveo u vodstvo sa penala u 48. minuti nakon neopreznog starta Pavlovića u kaznenom prostoru.

Na 2:0 je fenomenalnim pogotkom povisio Karavev koji je loptu poslao pravo u rašlje gola Dmitrovića. Nedugo zatim, Mitrović je pogodio praznu mrežu ruskog gola nakon što mu je loptu kao na tacni pripremio Lazović, a napadaču Fulhama preostao lakši dio posla.

Kada se činilo da bi Orlovi mogli izbjeći poraz sve dileme oko pobjednika je riješio ponovo Dzyuba nakon početničke greške Maksimovića, koju je teško za objasniti.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.