5.9.2020. 18:26
0
U FK Željezničar ponosni: Na terenu u Firenzi je bilo šest igrača sa Grbavice
Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine remizirali su 1:1 na gostovanju u Firenzi protiv Italije u meču prvog kola Divizije A Lige nacija.

Zanimljivo, u početkom sastavu selektora Duška Bajevića bilo čak šest bivših igrača FK Željezničar.

Na Grbavici zbog toga ne kriju oduševljenje, te su uputili čestitku Zmajevima.

“Čak šest bivših fudbalera Željezničara sinoć je predvodilo A reprezentaciju Bosne i Hercegovine do remija s Italijom. Ponosni smo!”, poručili su iz FK Željezničar, a lijepe riječi dolaze i od Omladinske škole Plavih.

“Čestitke igračima i stručnom štabu na odličnoj utakmici. Ponosni smo što su u prvom sastavu reprezentacije BiH bili “Željovci”: Edin Džeko, Ibrahim Šehić, Armin Hodžić, Amir Hadžiahmetović, Amer Gojak i Edin Višća, a još ako dodamo tome rezerviste Harisa Hajradinovića i Anela Šabanadžovića koji su također ponikli na Grbavici”, navodi se u objavi.

 

Čak šest bivših fudbalera Željezničara sinoć je predvodilo A reprezentaciju Bosne i Hercegovine do remija s Italijom. Ponosni smo! 🔵⚪ 🇧🇦

Objavljuje FK ŽeljezničarSubota, 5. rujna 2020.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.