17.9.2020. 8:49
0
Prelazi li u Juventus: Džeko i danas na naslovnicama italijanskih novina
U Italiji pisani listovi još uvijek drže primat ispred internet portala kada su u pitanu ekskluzivne informacije, pa svakog jutra nestrpljivo čekamo šta o trasnferu kapitena bh. reprezentacije Edina Džeke u Juventus pišu "Gazzetta dello Sport", "Corriere dello Sport", "Tuttosport",…

Džeko je već danima na naslovnicama, a tako je i danas.

"Ovo je dan Edina Džeke" piše Gazzetta, koja navodi kako je Edin Džeko zatražio da transfer u Juventus bude riješen do početka Serije A, a to je ova subota ispred nas. Praktično to znači kako bi transfer morao biti završen danas ili sutra.


Današnja naslovnica Gazzette

Za Džekin transfer u Juventus čeka se pristanak Arkadijuša (Arkadiuzs) Milika da iz Napolija pređe u Romu, a Corriere piše kako su Poljak i Roma vrlo blizu konačnog dogovora.


Današnja naslovnica Corriere dello Sport


Tuttosport podsjeća kako će Edin Džeko već drugu utakmicu za Juventus igrati upravo protiv Rome. Drugo kolo Serije A u nedjelju 27. septembra donosi duel Rome i Juventusa u Rimu, a nema sumnje kako će bh. kapiten biti u centru pažnje svjetske javnosti na toj utakmici.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.