24.9.2020. 22:06
0
Marinović: Zaslužili smo ovo, a igrači su se borili kao lavovi
Na stadionu Bilino Polje nogometaši FK Sarajevo porazili su ekipu crnogorske Budućnosti 2:1 i plasiralo se u play-off Evropske lige.

Trener Sarajeva Vinko Marinović nakon pobjede protiv Budućnosti rekao je da su se njegovi igrači lavovski borili te da su zaslužili prolazak dalje.


"Nakon toliko godina uspjeli smo doći da se borimo za grupnu fazu. Što se tiče utakmice, vidjela se psiholška nervoza, dobro smo ušli u meč i poveli sa 1:0, držali meč pod kontrolom. Kasnije smo prepustili gostima da imaju posjed, gdje je nastao problem, nakon čega su oni stigli do poravnanja", rekao je Marinović za Arenu Sport neposredno nakon kraja utakmice.

"U drugom poluvremenu je opet bilo puno nervoze, to su takve utakmice gdje ima puno naboja, ali poslije isključenja borili smo se lavovski i osigurali pobjedu. Sada imamo vremena da se pripremimo, moramo vidjeti da li ćemo igrati naredni meč. Očekivano je da ćemo igrati protiv Celtica, a ja još jednom čestitam svojim igračima na zalaganju i svemu. Zaslužili su ovo", poručio je Marinović.

(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.