29.9.2020. 13:59
0
Roy Keane kritikovao Liverpool, a onda mu Jurgen Klopp odbrusio tokom javljanja u studio nakon utakmice
Liverpool je sinoć, u derbiju 3. kola engleske Premier lige, pobijedio Arsenal sa 3:1.

Piše: Haris Ahbabović

Jurgen Klopp, menadžer Redsa, prokomentarisao je utakmicu za Sky Sports, ali mu se nije dopao jedan termin kojeg je upotrijebio nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Roy Keane.

Naime, Keane je rekao da je Liverpool u nekim momentima izgledao traljavo (engl. sloppy), a ta se riječi nimalo nije dopala njemačkom treneru.

"Jesam li to upravo čuo da je gospodin Keane rekao da smo večeras imali traljavu predstavu? Je li zaista to rekao?", upitao je Klopp.

Onda se Keane pokušao opravdati, a Klopp je nastavio:

"Čuo sam da je rekao da smo imali traljavu predstavu, ne znam, možda je čovjek gledao neku drugu utakmicu. To, zaista, ne može biti ova utakmica, žao mi je. Potpuno smo dominirali od prve minute. Ništa nije bilo traljavo, apsolutno ništa nije bilo traljavo. Sve je bilo savršeno", rekao je Klopp.

Nakon Kloppovog izglaganja Keane je rekao kako su današnji menadžeri "previše osjetljvi".

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.