2.10.2020. 20:30
0
Zbog povrede novi otkaz Bajeviću, bh. selektor poslao naknadni poziv
Eldar Ćivić, defanzivac Ferencvaroša, još jedan je reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je zbog povrede otpao sa spiska selektora Duška Bajevića za meč baraža za EURO 2021. protiv Sjeverne Irske (8. oktobar) te duele sa Nizozemskom (11. oktobra na Bilinom polju) i Poljskom (14. oktobra u Wroclawu) u okviru Lige nacija.

Ova informacija je potvrđena i na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza BiH, pa je selektor Bajević bio je primoran uputiti naknadni poziv.

"Selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Bajević zbog povrede neće moći da računa na Eldara Ćivića u predstojećim utakmicama nacionalnog tima. Naknadni poziv upućen je lijevom beku bjeloruskog BATE Borisova, Bojanu Nastiću", navodi se u saopćenju iz Nogometnog saveza BiH.
Podsjetimo, Eldar Ćivić zajedno sa Adnanom Kovačevićem nosi dres Ferencvaroša, koji će igrati grupnoj fazi u Ligi prvaka ove sezone.

Zanimljivo, Mađari su smješteni u Grupa G, zajedno sa Juventusom, Barcelonom našeg Miralema Pjanića i Dynamo Kijevom.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.