14.10.2020. 9:30
0
Zmajevi odmjeravaju snage s Poljskom
Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra utakmicu sa Poljskom u okviru 4. kola Lige nacija.

Zmajevi imaju dvije utakmice iza sebe (poraz od Sjeverne Irske u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo) i susret sa Nizozemskom. 

Dušan Bajević ima mnogo problema sa sastavom pa su s prvobitnog spiska zbog raznih razloga otpali Asmir Begović, Jasmin Burić, Ermin Bičakčić, Ervin Zukanović, Advan Kadušić, Miroslav Stevanović, Haris Duljević, Elvir Koljić...

Glavni sudija večerašnjeg meča bit će Craig Pawson iz Engleske, a pomagat će mu zemljaci Lee Betts i Ian Hussin. Četvrti sudija je također Englez Stuart Attwell.

U dosadašnjem dijelu A Lige nacija (grupa 1) Poljska je ostvarila po jednu pobjedu, remi i poraz uz gol razliku 2:2 i sa četiri boda nalazi se na trećem mjestu. Bosna i Hercegovina je četvrta sa dva boda (dva remija i poraz) uz gol razliku 2-3.

Utakmica između Poljske i BiH igra se večeras na stadionu Miejski od 20:45 sati.

(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.