24.10.2020. 19:52
0
Osim: Nije bilo seljačkih ispada, neriješeno je dobro kada igraš ovako loše
FOTO: Bljesak.info
Trener Željezničara Amar Osim bio je zadovoljan bodom iz večerašnje utakmice protiv Veleža (1:1), s obzirom na lošu igru svoje ekipe, kako je istakao.

- Pa kada igraš slabo kao što smo mi igrali danas onda treba uzeti pozitivnu stvar. Pozitivno je što smo zasluženo došli do izjednačenja, malo se Velež povukao, nisu imali problema, mi smo se primakli i onda dali gol za izjednačenje. Bilo bi mi žao da smo izgubili jer ni oni nisu nešto specijalno uradili. Neriješeno je dobro kada igraš ovako loše. Teren nije loš, utakmica čvrsta, tvrda bez seljačkih ispada s jedne i druge strane, bod je bod. Čestitam Veležu i hvala na prijemu i korektnosti, idemo dalje – rekao je Osim. 



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.